Jane-gekte

Weten jullie nog dat ik een paar maanden geleden de Dear Jane blokjes van mams heb geshowd? Dat was de tweede lichting, ze was al in de jaren 90 begonnen aan een Dear Jane met donkerblauwe achtergrond en sashings, maar dat vond ze niet meer zo mooi (jammer, want ze was al bij rij 3!). Bij haar tweede poging, ongeveer een jaar geleden,  gebruikte ze een witte achtergrond met knalkleuren, en daarvan had ze al 2 rijen en iets meer af, zoals te zien is in de blogpost van een aantal maanden geleden. Maar ondertussen bedacht ze zich dat ze een hele blauwe Jane misschien wel nog gaver zou vinden... en had ze daar een paar blokjes van gemaakt. 

Maar ook dat was het niet helemaal. Dus nu, voor de vierde keer, weet ze het helemaal zeker: het wordt een Dear Jane in reproductiestofjes! Dat vind ze geweldig bij de patronen passen (daar ben ik het ook zeker mee eens). Voor het goede doel heb ik de resten van de Hampton Ridge aan haar afgestaan, en zijn we ook langzaam maar zeker reproductielapjes aan het sparen geweest, waarin de fantastische winkel De Quiltster een nogal grote rol heeft gespeeld omdat haar collectie stofjes gewoon te leuk voor woorden is (de Haan en Wagenmakers ook trouwens). 

Dus tadaaa, hier zijn opnieuw Dear Jane blokjes! En dit is de versie die het echt gaat worden! 
2 opmerkingen:

  1. Oh gelukkig ben ik niet de enige die altijd maar twijfelt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. keuzes, keuzes ;0) één van de "problemen" met een lange termijn quilt, denk ik: je smaak veranderd misschien iets en al die mooie nieuwe stoffen...al die gemaakte blokjes vinden vast ook wel een mooi plekje, in een andere hoedanigheid :0)

    BeantwoordenVerwijderen