De Di Ford Poging Twee

Helaas, van poging 1 zijn er geen foto's. Maar het broderie perse was toch niet helemaal hoe mams het had verwacht... ze vond het gewoon niet mooi worden. En toen ze een plaatje op FB zag van een Di Ford die gefestoneerd was in plaats van geappliceerd, heeft ze alles zó in één keer uitgehaald en vervolgens nieuwe bloemetjes uitgeknipt. Nu ziet het er zo uit:


Alleen... nu slaat de stress toe! Want ja, nog maar een kleine week, en dan komt het volgende pakket... terwijl de bloemetjes nog niet eens allemaal gefestoneerd zijn, laat staan de rest van het blok nog! 


Maarja, zo is het wel een stuk mooier. Dus ze heeft het er graag voor over!

Ook ikzelf ben nog niet helemaal stressvrij, er moeten nog 7 blokjes van de Hampton Ridge gedaan worden, de Sublime Seasons kan eindelijk gequilt worden, de strandquilt is pas amper begonnen terwijl we nog 6 pakketten hebben liggen, er moeten ondertussen ook nog dekens gehaakt worden, ik loop zwaar achter met de sokkenbreiles van oma en ik wil heeel graag een tas gaan maken om quiltwerkjes in mee te kunnen nemen. En ik wil er nog steeds achterkomen waarom ik geen truien kan haken. Maar dat komt allemaal de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten